14. joulukuuta 2014

Please don't say you're sorry

Taas on venähtäny pitkä aika siitä, ku viimeeks kirjotin. Ei oikeastaan ole mitään kirjotettavaakaan.

Lääkkeet on kaiketi toiminu ihan hyvin. Jotkut asiat, jotka ennen ehdisti ei ahdista enää. Ainakaan niin paljo. Paniikkeja on edelleen. Ja rauhottavaa kokeilin, mutta puolikkaastaki tuli niin kamalat olot, että lääkäri vaan totes, ettei sovi mulle.

On ollu kiva puuhastella joulujuttujen parissa, vaikka hirveesti ei ole ollu voimia saada mitään aikaseksi. Mut toisaalta sellanne puuhastelu vie mielen pois kaikesta stressaavasta.

Kumppanin kanssa menee miten menee. Päätin, että yritän vielä joulun yli saada tän jutun toimimaan. Mutta veikkaan, että seuraavasti isosta riidasta mun pinna katkeaa, otan tavarani ja muutan pois. Osan tavaroista olen itse asiassa jo pakannu... Ne sellaset, jotka pyörii jaloissa ja joita ei ikinä tarvi. Päätin yks päivä pistää ne muovikasseihin, jotta ne olis poissa tieltä. Tarkemmin ajateltuna ehkä syynä oliki se, että sellaset ei käytettävät tavarat voi pakata etukäteen, eikä niitä kaipaa. Vaikea selittää.

Toisaalta pelko siitä, että miten sitte pärjään omassa kämpässä. Paperiasiat menee ihan sekasin ja niiden kanssa stressaaminen pelottaa aina. Ja monet kumppanin jutuista on mun nimillä ja jos meillä menee poikki, niistä asioista on sovittava eriksen.

Pelottaa se, että tää ei ole sellanen kerrasta poikki -suhde. Asioilla kestää kauan, ennenku ne tasaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti